Arki & ihmiset

Aamun Koiton leikkisä profiilikehys on ladattavissa pääsiäisyönä

Tänä vuonna voit ilahduttaa Facebook-kavereitasi pääsiäismuna-aiheisella profiilikehyksellä.
01.04.2021 - 10:28 | Teksti: Susanna Somppi | Kuva: Tiina Valve
Pääsiäismuna_profiilikehys_Facebook

Aamun Koitto haluaa juhlistaa pian alkavaa pääsiäisjuhlakautta julkaisemalla oman profiilikehyksensä Facebookissa. Voit ladata XB-kirjaimilla varustetun, pääsiäismuna-aiheisen profiilikehyksen pääsiäisyönä 4. huhtikuuta kello 00:01 alkaen.

Valittavana on kaikkiaan kolme erilaista kehysmallia, joista yhdessä on kehyksen alalaidassa pelkkä pääsiäismuna ilman kehyksen raameja. Profiilikehys on ladattavissa aina 12. toukokuuta saakka, jolloin koittaa pääsiäisajan päätöspäivä ja Herran taivaaseenastumisen aatto.

Pääsiäismuna_profiilikehys_Facebook

Profiilikehyksessä oleva XB-lyhennys on peräisin "Kristus nousi kuolleista" -tervehdyksestä kirkkoslaaviksi. ”Kristus nousi kuolleista” kirjoitetaan  kirkkoslaaviksi Хрїстóсъ Bоскрéсе, joten kirjainyhdistelmä X ja B  muodostuu kyseisten sanojen ensimmäisistä kirjaimista.

Profiilikuvan saat ladattua, kun menet Facebook-profiilissasi kohtaan ”Muokkaa profiilia” ja valitset sieltä "Päivitä profiilikuva" ja sen jälkeen "Lataa kehys" -vaihtoehdon. Toinen tapa on klikata suoraan profiilikuvaa, jolloin tarjoutuu niin ikään "Päivitä profiilikuva" -vaihtoehto. Pääsiäismuna-aiheisen profiilikehyksen on laatinut Hansdotter-suunnittelutoimisto.