Arki & ihmiset

Lintulan luostarin tueksi järjestetyn keräyksen yläraja paukkui rikki heti alkuunsa

Pienkeräykselle määritelty 10 000 euron maksimisumma oli koossa jo viikon kuluttua.
08.04.2021 - 10:39 | Teksti: Susanna Somppi | Kuva: Lintulan luostari
Lintulan_luostari_kesäkuva

Lintulan Luostarin Ystävät ry:n ajalle 1.4.-30.6.2021 aloittama pienkeräys on päättynyt yllättäen 7. huhtikuuta, koska pienkeräyksen yläraja saavutettiin jo yhden viikon aikana. Pienkeräyksen maksimisumma on 10 000 euroa, ja keräys saa kestää korkeintaan kolme kuukautta.

Näin ollen Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arseni pyysi ystävällisesti muun muassa Aamun Koittoa informoimaan lukijoitaan keräyksen päättymisestä mahdollisimman pikaisesti.

Lintulan luostari ja Lintulan Luostarin Ystävät ry. haluaa välittää lämpimät kiitokset kaikille, jotka ovat osoittaneet tukeaan Pyhän Kolminaisuuden luostarille.

”Ylösnoussut Vapahtaja palkitsee hyvyytenne, ja Lintulassa muistetaan rukouksin Teitä kaikkia luostarin hyväntekijöitä päivittäisissä palveluksissa”, kuuluu Lintulan luostarin kiitosviesti.

Halukkaat voivat tukea Lintulan luostaria myös jatkossa vierailemalla ja yöpymällä Lintulassa sekä hankkimalla matkamuistomyymälästä ikoneita, ikonikortteja, äänitteitä tai kirjoja.

Luostarin tuotteita voi ostaa myös Lintulan Pyhän Kolminaisuuden luostarin verkkokaupasta. Tilauksen voi tehdä joko yksin tai joukkotilauksena, jolloin tilausmäärän kasvaessa pakkaus- ja lähetyskulut ovat vastaavasti pienemmät henkilöä kohden.

Lintulan luostaria on siunattu pääsiäisen tienoilla muullakin tavalla. Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo myönsi Pyhän Karitsan Ritarikunnan 1. luokan ritarimerkin luostarin igumenia Mikaelalle juuri pääsiäisen alla. Muut huomionosoituksia saaneet löydät Suomen ortodoksisen kirkon verkkosivuilta.

Keräyslupa: RA/2021/191