Ajassa

Kesän Aamun Koitto ilmestyy juhannukseksi – jakeluajat vaihtelevat eri puolilla Suomea

Kesän Aamun Koitto on kolahdellut jo moniin postilaatikoihin, mutta jakeluajoissa on vaihtelua eri puolilla Suomea. Postin jakelulupauksen mukaisesti lehti pitäisi saapua ortodoksisiin talouksiin viimeistään juhannukseksi.
| Teksti: Susanna Somppi | Kuva: Susanna Somppi
Kesän 2024 Aamun Koitto puutarhatuolin päällä
Kesän Aamun Koitto on kolahdellut jo moniin postilaatikoihin, ja se tarjoaa kosolti mielenkiintoista luettavaa: Helsingin ja koko Suomen arkkipiispa Leo kiittää kirkkokansaa sydämellisesti kaikista yhteisistä vuosista, Thaimaasta Suomeen adoptoitu kirkontorniteknikko Supavit Nummelin kertoo omaperäisen elämäntarinansa ja ikonimaalari Helena Nikkanen valottaa arkeaan Anaforan ortodoksisessa luostariyhteisössä Egyptissä. Lisäksi Kuopion ja Karjalan metropoliitta Arseni kokosi pitkän listan kesäluettavaa, joka kiinnostaa ortodokseja – ja miksei muitakin!
Mikäli lehti ei ole vielä saapunut, voit odotella rauhassa juhannuksen kynnykselle, sillä se jaellaan hiukan eri aikaan eri puolilla Suomea. Jos lehteä ei kuitenkaan ala kuulua, kannattaa tarkistaa, että osoite on ajan tasalla, eli mahdollinen muuttoilmoitus on tehty. Jos olet epävarma, voit olla yhteydessä: keskusrekisteri@ort.fi – lehden toimitus ei pääse katselemaan osoitetietoja.
Lehti lähetetään paitsi ortodoksisiin kotitalouksiin, myös ortodoksisiin seurakuntiin. Näin ollen voit pyytää lehteä omasta seurakunnastasi, mikäli se on kadonnut jakelun aikana. Jos ongelma on toistuva, voit ottaa yhteyttä: aamunkoitto@ort.fi. Lehden jakelusta vastaa Posti.